Tervetuloa kotisivuillemme!

Pikkukorven talli on Ruskolla Vahdon kunnanosassa toimiva hevostalli. Tallimme on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli. Tarjoamme tallipaikkoja yksityishevosille sekä monipuolisia harrastusmahdollisuuksia hevosten ja ponien parissa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Tallitoimintamme on alkanut vuonna 2003. Vuosien kuluessa olemme kehittäneet palveluitamme vastaamaan kysyntää ja asiakkaiden toiveita.

Pikkukorven ratsastajat

Tervetuloa Pikkukorven ratsastajiin!

Olemme perustaneet Pikkukorven ratsastajat ry -ratsastusseuran, tuttavallisemmin Pikoran. Pikora on SRL:n jäsenseura, joten liittymällä siihen saat käyttöösi SRL:n jäsenedut – vakuutuksen, Hippos-lehden, mahdollisuuden kilpailuluvan saamiseen ja paljon muuta. Lue lisää jäseneduista: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenedut/

Pikoran tavoite on tukea monipuolisesti jäsentensä hevosharrastusta, tähtää se sitten hyvän mielen tekemiseen tai vaativaankin kilpailemiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi kilpailuiden ja muiden tempausten järjestämistä, sekä yhteistyötä Pikkukorven tallin kanssa – haaveissa siintää esimerkiksi seuran oma maneesi.

Mutta kuten kaikki seurat, myös Pikoran tekevät sen jäsenet. Mitä sinä haluaisit omalta ratsastusseuraltasi? Koska olemme toimintamme alkutaipaleella, toivotamme mielihyvin mukaan vaikuttamaan kaikki, jotka haluavat yhdessä miettiä, mitä kivaa voisimme keksiä.

Tule siis mukaan Pikoraan jo tänään! Liittyminen on helppoa SRL:n sivujen liittymislomakkeen kautta: https://liity.ratsastus.fi

Voit valita sinulle sopivan jäsenyyden alla olevista vaihtoehdoista (suluissa jäsenmaksu). Perhejäsenen jäsenedut eivät sisällä Hippos-lehteä, mahdollisuutta kansallisen tai kansainvälisen tason kilpailulupiin, eikä toimijäsenoikeuksia. Kannatusjäsenyys ei sisällä SRL:n jäsenetuja.

SRL juniori (57 €)

SRL seniori (64 €)

SRL perhejäsen juniori (33,50 €)

SRL perhejäsen seniori (37 €)

Seuran kannatusjäsen (20 €)

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Pikoran hallituksen puolesta,

Orli Zewi, sihteeri

orli.zewi@gmail.com, 045 124 2223