Uutena palveluna järjestämme tilauksesta leirejä 3-5 henkilön porukoille. Tilausleireille ei ole ikärajoja, mutta jos leireille tulee pieniä lapsia, pitää huoltajan olla mukana leirillä. Painoraja ratsastajille on 80 kg, joten esim. perheen tilausleirin ollessa kyseessä ei tätä painavammille leiriläisille ole mahdollista pitää ratsastustunteja. Jos olet kiinnostunut tilausleiristä, ole yhteydessä joko sähköpostilla tai puhelimitse. Tilausleirejä järjestämme ympäri vuoden sellaisina ajankohtina, kun emme järjestä kaikille avoimia leirejä. Sääolot pitää toki huomioida leirien järjestämisessä.

Hiihtolomaleiri 2024

Järjestämme ratsastusleirin ti 20.2. - pe 23.2.2024. Leiri on päiväleiri. Leiripäivät alkavat klo 10 ja päättyvät klo 18. Jokaisena leiripäivänä ratsastetaan kaksi tuntia ja syödään kahdesti. Leirillä on myös muuta ohjelmaa. Koko leirin hinta on 280 €. Leirille voi osallistua myös vain osaan päivistä. Yksittäisten päivien hinta on 75 €. Leirillä on rajoitetusti paikkoja, leiriläisten koosta riippuen enintään kuusi paikkaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, koko leirille tulevat etusijalla. Jos estymme leirin aikana pitämästä sitä määrää ratsastustunteja, jotka leiriin kuuluvat, tunnit saa tulla korvaamaan kevään aikana. Pyrimme tällaisessa tapauksessa järjestämään kaksi korvaustuntia samana päivänä, jos korvattavia tunteja jää enemmän kuin yksi. 

Kaikki leirit laskutetaan etukäteen. Leirin tulee olla maksettu leirin alkaessa. Leiri laskutetaan sen mukaan, kuinka moneen päivään leiriläinen on ilmoitettu. Vaikka leiriläinen ei osallistuisi kaikkiin leiripäiviinsä, leiripäivien hintaa ei palauteta. Sairaustapauksissa leirin ratsastustunnit saa tulla korvaamaan kevään aikana. 

Ilmoittautumiset ja kyselyt leireihin ja ponipäiviin liittyen mieluiten sähköpostilla orli.zewi@gmail.com, mutta soittaakin voi p. 045 124 2223.